Glemt passord?    Log inn:
Antall siden Januar 2011:
2820977
Nettsiden ble etablert
Januar 2011

medlemsmøte 29. mai 2013
- 29.05.13. -
Her er referat fra møtet, samt bilder.
 


ONSDAG 29. MAI KL. 19.00
Sted: Blåfjell, PPT på Selfors

Saksliste:
1. Ryddekommite for kvelden:
Mette Edvardsen, Laila Strand, Laila Jamtli og Beate Søberg

2. Arrangering av kurs og andre aktiviteter:
Det er gått ut nokså mye penger til kurs det siste året. QQ vil videre arrangere to eksterne kurs som kan sponses noe til medlemmene. Ellers arrangeres det to LAN, gratis for medlemmene og to sykvelder. Hvis noen lokalt vil arrangere kurs utover dette, må dette organiseres av den enkelte, både i forhold til organisering og kreving av betaling. QQ kan være behjelpelig med utsending av mailer o.l. Dette skyldes bl.a. at vi vil unngå å komme i en situasjon der vi må oppgi lønn til skattemyndigheter o.l. Lokale kurs midt i uka har hatt samme kostnad som registrerte kursholdere som har helgekurs.

3. Kurs og aktiviteter til høsten
o Heidi Bolgnes, 18.-20. oktober: Hun har flere tilbud om type kurs. Bl.a. ulike linjaler og stitching med symaskin. Vi avventer hvilket kurs til etter tilbakemelding av mail og hvilke linjalkurs hun har.
o Medlemsmøte mandag 16. september
o LAN 2. og 3. november (Samme Komité som før)
o Sykveld tirsdag 8. oktober
o Medlemsmøte onsdag 27. november (konkurransefrist)

4. Salg av Mac; Av de som hadde sagt at de var interessert i å kjøpe, ble det foretatt trekning på siste styremøte. Laila Holm ble «vinneren» og får kjøpe den for 5000kr.

5. Skal vi sy båreteppe sammen?
Det er et stort ønske om at vi kan sy et båreteppe sammen til medisinsk avdeling. Det er den avdelinga på sykehuset som har flest dødsfall i løpet av et år. Vi ønsker å sette ned en komité for å planlegge hvordan dette kan gjøres. Flere sier at de ønsker å være med å sy.
Komité: Lill Inger, Tove, Beate og Tone.
Det kommer nærmere informasjon om sying når komiteen har mer informasjon..

6. Påminnelse om konkurransen;
Årets konkurranse er, som det ble opplyst på forrige møte, grytelapper. Helt valgfri type og teknikk, men det må være noe lappeteknikk. Dette kan kombineres med strikking, hekling, broderi….Det er vel bare kreativiteten som stopper oss. Frist er julemøte, 28. november. Samme juryering som sist konkurranse.

7. Minikurs av Greta med tips om hvordan vi kan bruke kveldens gevinster, stoffblokkene

Eventuelt:
- Butikken er ikke fullt ut med i dag. De har flytta om og har det litt i uorden. De har bl.a. fått mye nytt. (Mange linjaler, snurreskjærebrett…) De inviterer i stedet til åpen butikk på torsdag 6. juni kl. 19.

- Det er ellers ytret ønske om å prøve å få til kvelder hvor det settes fokus på et spesielt symaskinmerke. Vi skal se om dette lar seg gjøre til høsten.

Til neste møte skal vi ta med lapper med høstfarger, 5 x 5 inch. (oransje, rust, brun…)

Kakebakere til neste møte, 16. september, er Tone Lill Aasen og Laila Strand

Selfors 29. mai 2013
Kari Brekke Arnesen